NABU - Predobdelava kovin najvišje kakovosti.

Skrivnost kakovostne in obstojne barvne zaščite kovin je v učinkoviti in pravilno izvedeni pripravi obdelovanih površin pred barvanjem.

Predobdelava kovin, praškasto barvanje, lakiranje, lakirnice in lakirne linije, postavitev nove linije, oprema in zaščita. T-Lotus d.o.o. - vse na enem mestu.

T-Lotus d.o.o. kot partnersko podjetje in zastopnik nemškega podjetja NABU za Slovenijo, Hrvaško ter Bosno in Hercegovino s strokovno podporo in individualnim svetovanjem že več kot petnajst let svojim strankam omogoča doseganje odličnih rezultatov v procesu predobdelave. Naše glavne usmeritve so strokovno svetovanje pred zagonom, individualno prilagojene rešitve, kontinuiran proces optimizacije procesa predobdelave, predvsem pa kakovost in strokovnost brez kompromisa.

NABU Oberflächentechnik GmbH kot srednje veliko podjetje stavi na kakovost, prilagodljivost in razvoj novih okolju prijaznih tehnologij. V industriji veljajo za gonilno silo razvoja na področju zahtevnejših rešitev predobdelave kovin, saj so eni izmed prvih ponudnikov rešitev za brezkromatno predobdelavo, ki dosega kvaliteto najvišjega razreda Qualicoat.  Mednarodni certifikati in njihove dolgoletne izkušnje iz prakse so zagotovilo, da bo vaš proces predobdelave opravljen z odliko.

Vsi izdelki za predobdelavo so podrobno predstavljeni na spletni strani podjetja NABU Oberflächentechnik GmbH.

Proizvodi

NABU proizvodi - kar vaše kovine resnično potrebujejo.

Tehnološki proces

NABU - Tehnološki proces - Svetovanje, analiza in razvoj.

Certifikati in kakovost

V podjetju NABU je kakovost na prvem mestu.

Več o podjetju NABU Oberflächentechnik GmbH si lahko preberete na njihovi spletni strani.