Prašne barve TIGER Drylac

TIGER Drylac® je sinonim za prašne barve najvišjega kakovostnega razreda. Najmodernejši tehnološki postopki in neprestan razvoj zagotavljajo izjemno konstantnost barvnih odtenkov in površinskih efektov. Prašne barve TIGER Drylac® so kos največjim vremenskim in kemičnim obremenitvam hkrati pa ponujajo najširši nabor odtenkov (RAL, NCS, barve po izdelavi), površinskih kvalitet (gladka, fina struktura, groba struktura, antico, hammerschlag…) in površinskih efektov (metalik, sijaj, visoki sijaj, specialni efekti,…).

Preko 1200 barvnih in oblikovnih možnosti, ki so na voljo iz zaloge, predstavlja skoraj neizčrpno svobodo izbire.

Vse prašne barve TIGER Drylac®, ki so namenjene za zahtevnejše aplikacije, kot so zunanja zaščita objektov, dosegajo UV-odpornost, protikorozijsko zaščito in vremensko obstojnost po mednarodnih standardih kar potrjujejo z mednarodno priznanimi certifikati kot so GSB, QUALICOAT in AAMA.

Podjetje TIGER Coatings je vodilni svetovni proizvajalec metalik in specialnih efektov. Postopek bonderiziranja (vezave efektnih pigmentov na osnovno prašno barvo), ki ga neprestano razvijajo in nadgrajujejo, postavlja nova merila za kvaliteto metalik in specialnih efektov v branži, saj zagotavlja skoraj 100% vezavo efektnih pigmentov na osnovno prašno barvo in s tem minimalne izgube v postopku barvanja. Za uporabnike to pomeni veliko zanesljivost in stabilnost pri aplikaciji in recikliranju barve, optimalno porazdelitev efektnih pigmentov in s tem minimalna nihanja barvnih odtenkov. Hkrati pa med transportom, shranjevanjem in barvanjem ne prihaja do ločevanja pigmentov od osnove.

Prašne barve TIGER Drylac® so ekološko neoporečne. Podjetje TIGER Coatings je nosilec ISO 9001 in ISO 14001 certifikatov. Prav tako je prejemnik avstrijskega državnega priznanja za izjemne dosežke v industriji »State Coat of Arms«

TIGER Drylac® 3D Metallics

  • Nova dimenzija efektnih praškastih premazov
  • 3D učinki mokre barve v enojnem praškastem premazu
  • Učinki vidni iz vseh kotov
  • Briljantni in svetli učinki
  • Novi dizajnerski učinki za arhitekte
  • Za projekte z več lakirnicami
  • Enostavna uporaba - minimalen vpliv opreme na kvaliteto premaza
  • Znatno zmanjšanje predelave
  • Zelo dobra konstantnost serij
TIGER - 3D Metalik barve

TIGER - 3D Metalik barve