Ročna pištola za prašno barvanje OptiSelect® Pro

OptiSelect® ročna pištola: močna in vsestranska. OptiSelect je močna 100 kV ročna pištola, ki zagotavlja prihranke energije in trajno kvaliteto aplikacije ter manjšo utrujenost operaterja. Optimiziran dizajn, gladki materiali in inovativne šobe so glavne prednosti pri menjavi prašnih barv.

Več prašne barve na obdelovancih, manj v sistemu za rekuperacijo

Močna 100 kV kaskada in napredna elektrostatična nadzorna komponenta omogočata najvišjo učinkovitost transferja prašne barve.

PCC tehnologija in Super korona izboljšata kakovost

Izboljšajte globino izpiha, zmanjšajte učinek pomarančne lupine, povratno ionizacijo in vidne okvire tudi pri zahtevnih prašnih barvah.

Najboljša pištola za menjavo barve

Optimizirano oblikovanje, gladki materiali ter inovativne šobe so prednosti zaradi katerih so Gema pištole najboljše za menjavo prašne barve.

Šobe za pištole za vse vrste aplikacij

Različni dodatki, ploske, okrogle ali šobe pod kotom so zasnovane tako da nudijo najboljše rezultate tudi pri zelo zahtevnih aplikacijah.

Lahke in ergonomične

Z lahkoto lahko delate dalj časa, manj se utrudite zaradi dizajna in manjše teže. Nastavitve aplikacije in PowerClean lahko nadzorujete neposredno na pištoli.

Enostavna menjava barve, idelana aplikacija za metalik barve

Z opcijo PowerClean operater aktivira hitri cikel praznjenja neposredno na pištoli in tako očisti vso nakopičeno prašno bravo.

Neprekosljiva Gema zanesljivost

V industriji dobro znana zanesljivost Gema pištol temelji na več kot 40 letih izkušenj v prašnem barvanju in na pregovorno visokih švicarskih standardih kakovosti.

Ročni aparat Gema OptiFlex® Pro B

Klasični ročni aparat Gema OptiFlex® Pro B omogoča odvzem barve iz kartona.