Prašne barve TIGER za kmetijske in gradbene stroje

Kljub velikosti poljedelskih strojev, obešal, viličarjev in velikih delov, se lahko z montažo in sestavljanjem več komponent doseže serijsko prašno barvanje. V tej panogi pride v poštev tako aluminij, kot tudi jeklo in pocinkano jeklo.

Glede na področja uporabe poljedelskih strojev za elemente iz aluminija uporabljamo prašne barve Tiger Drylac® izdelane na osnovi poliestra. Za zaščito korozijsko izpostavljenih železnih delov priporočamo uporabo Tiger Schield® dvoslojnega sistema, ki je sestavljen iz osnovnega sloja (primerja) za korozijsko zaščito in iz prekrivne prašne barve Tiger Drylac®. Z uporabo Tiger Schield® dvoslojnega sistema se izognemo uporabi kitov za prekrivanje poškodb in nepravilnosti na obdelovanih površinah, saj velika debelina Tiger Schield® dvoslojnega sistema v primerjavi z mokrimi barvami zagotavlja dobro prekrivanje le teh.

Za doseganje optimalne kakovosti in obstojnosti, velike mehanske odpornosti in odlične zaščite robov zadostuje že enkraten nanos prašne barve Tiger Drylac®.