Prašne barve TIGER za opremo za trgovce

Zaradi majhne korozijske obremenitve so osnovni materiali, ki se uporabljajo za trgovinsko pohištvo predvsem iz jekla oz. jeklenih cevi in črne pločevine. Za višje zahteve se ob ustrezni predobdelavi uporablja pocinkano jeklo in aluminij.

Prašne barve Tiger Drylac® se lahko uporabijo za osnovno korozijsko zaščito elementov, kakor tudi kot enoslojni barvni in dekorativni nanos v različnih strukturah (gladki, strukturni in metalik). Tiger Drylac® prašne barve dobavljive v več kot 1200 barvnih odtenkih, zagotavljajo večjo obstojnost in visoko odpornost barvanih elementov, ter nudijo veliko svobodo pri uporabi različnih efektov (zlati in srebrni metalik efekti, antični in antico efekti, groba in fina struktura).

TIGER Drylac® prašne barve zagotavljajo inovativno oplemenitenje obdelovanih površin na najvišjem nivoju. Kar vam ponujamo je zavedna diferenciacija vaših proizvodov skozi barvo in izbran površinski efekt. Zagotavljamo vam, da je izdelek zaključen s prašnimi barvami Tiger Drylac® izdelek, ki bo pritegnil pozornost.