Prašne barve TIGER za pohištvo

Prasne barve TIGER za pohistvo.

Prašno barvanje pridobiva vedno večjo veljavo v industriji pohištva. Tiger Drylac® prašne barve se uporabljajo pri barvanju železa, aluminija (npr. vrtno pohištvo) in MDF plošč. Več desetletni razvoj in izkušnje podjetja Tigerwerk GmbH omogočata danes ekonomsko upravičen prehod na tehnologijo prašnega barvanja tudi v pohištveni industriji, kjer se kombinirajo zgoraj našteti materiali.

Tiger Drylac® metlik in posebni efekti niso le popolnoma zanesljivi ob aplikaciji, po zaslugi edinstvenega postopka bonderiziranja (vezave efektnih pigmentov na osnovno prašno barvo), ki so ga razvili v podjetju Tigerwerk GmbH, temveč skozi izredno širok spekter efektov in leskov izpolnjujejo najvišje zahteve pri zaščiti najplemenitejših površin. Rezultat je trajna in vremensko odporna zaščita, kar pomeni dodano vrednost za vaš končni izdelek.

Na jeklenih površinah prašne barve TIGER Drylac dosegajo zanesljivo pokrivanje robov, kar zmanjšuje možnost pojava korozije. Proti pojavljanju izplinjanja pri prašnem barvanju litin in vroče cinkanem železu je na razpolago Serija 47 z dodatkom »AGA-Additiv«, ki zagotavlja nizko stopnjo izplinjanja.